Bel ons

+32 491 641 691

Mail ons

info@cozyhome.be

Bezoek ons

Lindestraat 57c

Cozyhome Diensten

Da’s kwaliteit

Jouw project van A tot Z afwerken? Da’s onze job! Ons ervaren team van professionals heeft z’n gereedschap al in de hand om jouw woning onder handen te nemen.

Binnenschilderwerken

Een gloednieuw interieur

Heeft jouw interieur nood aan een upgrade? Of moet het nog geschilderd worden voordat je er je intrek neemt? Dan kan Cozy Home je helpen!

Van kleuradvies tot ‘the real work’: niks is ons te veel. We schilderen muren en plafonds, lakken deuren, trappen en zelfs meubilair uit MDF. Ben je fan van een authentieke uitstraling? Dan is het oliën, beitsen of zandstralen/luchtgommen van jouw houten meubilair een uitstekend idee.

Bij alles wat we doen, staan kwaliteit, orde en netheid voorop. Enkel zo kunnen we onze projecten tot in de perfectie uitvoeren en jou een zorgeloze beleving bezorgen.

Kleuradvies

De juiste kleur voor jouw woning

De sfeer in jouw woning. Die wordt grotendeels bepaald door de kleuren die je erin gebruikt. Niet alleen in jouw meubilair en in de decoratie, maar vooral op de muren. Samen met jou nemen we een kijkje in jouw woning. We bespreken jouw stijl, jouw voorkeuren. Samen komen we tot het mooiste kleurenpalet waarin jij dagelijks zal vertoeven.

Buitenschilderwerken

Een nieuwe look voor de buitenkant van je huis

Wij nemen met plezier alle buitenschilderwerken uit jouw handen. En daarbij kan je er niet alleen op rekenen dat we jouw gevels van enkele druppels verf voorzien. Ook het bewerken van ramen en deuren, verven van ijzerwerk en zelfs het behandelen tegen groen staan heel regelmatig op ons to do-lijstje.

En ook hier voorzien we je van kleuradvies op maat van jouw huis. Bovendien doen we hiervoor een beroep op de expertise van Boss Paints. Zij sturen gratis een specialist langs om de ondergrond te inspecteren. Zo voorkomen we vocht of afbladerende verf. En kunnen we je maar liefst 10 jaar garantie bieden op de werkuren én de gebruikte producten. Zo kan niet alleen jij, maar ook wij, gerust zijn over de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Hoe gaan we te werk?

Dankzij ons driestappenplan geniet jij zorgeloos tot wij ons werk gedaan hebben, en lang daarna.

Vraag jouw offerte

Vertel ons meer over jouw project en wat jouw wensen zijn.

Plan het project in

We bespreken samen wanneer het project opgeleverd kan worden.

Relax, take it easy

Zonder zorgen voor, tijdens en na de werken.