SCHILDR.

Onze diensten

Bedrijfspanden, nieuwbouwprojecten, gerenoveerde woningen: you name it, we paint it! En gaan zelfs verder. Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor de volledige afwerking van uw project? Dan bent u bij SCHILDR aan het juiste adres!

BINNENSCHILDERWERKEN

Zet uw project mooi in de verf

Een aangename werkomgeving waarin u uw klanten met trots ontvangt. Een luxueuze look voor het pand dat u wilt verkopen of verhuren. Ons team staat al te popelen om erin te vliegen.

Kwalitatieve en snelle uitvoering

Heeft u een krappe of net ruime deadline voor uw project? Geen probleem, bij SCHILDR maken we het verschil door kort op de bal te spelen in elke fase van de uitvoering. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat we elk project binnen de vooropgestelde termijn uitvoeren.

Prijs op maat van uw project

Ontvang een gedetailleerde, transparante offerte op maat van uw specifieke behoeften. U kan rekenen op een correcte prijs voor uitstekend werk met de beste materialen.

BUITENSCHILDERWERKEN

Maak een spetterende indruk

Mensen die voor de eerste keer uw bedrijf of project bezoeken, moeten onmiddellijk overtuigd zijn. En het liefst nog voor ze maar een stap binnengezet hebben.

Daarom nemen we ook graag de buitenkant van uw pand eens goed onder handen. Een nieuwe verflaag kan namelijk wonderen doen voor de uitstraling ervan. We geven u hierbij correct advies over type verf, kleur en veel meer. Op die manier bent u zeker van een langdurig resultaat én een kwalitatieve afwerking.

Waarom SCHILDR.?

Elk project is uniek bij SCHILDR maar met dezelfde garanties: vakmanschap, ervaring, communicatie en een correcte prijs.

Vraag uw offerte

Bezorg ons meer informatie over uw project en uw wensen.

Plan uw project in

We bespreken samen wanneer we uw project klaar kunnen hebben.

Zorgeloos genieten

Bij SCHILDR garanderen we u een traject zonder zorgen, van begin tot eind en lang erna.

ADVIES OP MAAT VAN UW PROJECT

Nooit eentonig

We tappen nooit uit dezelfde verfpot. Onze inspiratie is eindeloos en onze ervaring reikt mijlen ver. Op basis van uw project kunnen we u dan ook de beste aanbevelingen doen. Niet alleen op gebied van kleur maar ook qua verftechnieken, afwerking en veel meer.

 

Zo bent u zeker van een uniek pand in elk opzicht.

Uw Offerte op maat aanvragen