SCHILDR.

Over ons

SCHILDR stelt zijn ervaring en diensten ter beschikking van bedrijven, projectontwikkelaars en investeerders in vastgoed.

OVER ONS

Werken met SCHILDR.

SCHILDR neemt uw project onder handen met de nieuwste verftechnieken – zoals spuiten. Op die manier streven we naar een snelle maar toch kwalitatieve afwerking van uw project.

Flexibiliteit

We plannen uw project in volgens uw specifieke deadline. En spelen bovendien kort op de bal tijdens elke fase van het project.

Garantie

Dankzij de kwaliteitsproducten waar we mee werken, kunnen we u een garantie aanbieden op het afgeleverde werk.

Communicatie

Bij SCHILDR dragen we een open communicatie, waarbij alles te allen tijde duidelijk is voor de betrokken partijen, hoog in het vaandel. Dit geldt voor zowel het proces als voor het financiële plaatje.

MISSIE EN VISIE

SCHILDR richt zijn pijlen op de B2B-markt. Het streeft hierbij naar samenwerkingen op lange termijn waarbij het actief kan meedenken en het verschil kan maken.

Bij SCHILDR vinden we het vanzelfsprekend dat we voortreffelijk werk leveren. Het is één van onze stokpaardjes naast andere waarden zoals transparante en open communicatie.

We willen onze unieke stempel drukken op elk pand dat we onder handen nemen. Zowel op gebied van schilderwerken als op totaalafwerking van een project.